Friday, December 31, 2010

thankoess(=

thanks for everythings kawan .
hope dapat lhh skype nti2 lagy .
blek mrsm taiping jgn lupa kawan kau nie kat p.s nie uhh . hoho
i gonna miss u .
kawann .

kawan kan ? kan ?

*everythings will be okay
 in the end
if its not ok ,
it is not the end

im sorrie .

* so sorry 

rumah kata pergi . pasir salak kata marimari !

bye homes . pasir salak waiting for me .
spm had make me as a victim , huarghhh .
lifelife . 
takapa jgn sedey ketiadaan aku disini*perasan sket
my life would totally changes . arghhh .
how bout my cubemate next year ?
my class ?
my frens ?
hope everithins like im always imagine *yauww 
rumah ; jgn lupakan aku .
nnti aku pulang yaa *mmuuuuahhhxx



new year ? comes again(=



Wednesday, December 29, 2010

PERANG DALAMAN ?

mahu jmpe kau cepat ! kawan
harap semuenye dapat jadik macam dulu .
harap takdak perang yg meletus ,
segalenye2 bkal terjawab .

mari memasak !

*SEKADAR GMBAR HIASAN 

aim ; sebelum habes cuti 
aku nak bejar masak nasik dgan berjayenye auwww .
supya nnti mak tadek kat rumah .
boley lhh diharapnye aku*berangan lebey 
tadek lagi pinggan arcopal pecah2 kat dapor (smpai sorok sebulan tak bgthu )
jgn risau mak .
akan ku sahut cabaran muu .
dgan hati yg luhur . tulus .ikhlas .

WALLAH ! demam kak limah .

big clap to MAMAT KHALID ; wee~
best movie tahon nie , 
walllah gile . 
SOLD OUT uhh .
pecah panggung lhh gelak tak ingat dunie .
tp yg pnting .

sbub movie nie lhh ,
ade satu sejarahnye hidup aku .
1st time aku pegy tgok wayg sama femely uhh .
ade mak ngan esya*mak belnje gituk
seronok laen macam rasaa 
tp syg abh tak mau join .
asal lhh aku tak pkse je abh .
mesti abah ikot punye*angan2 lebey en aku 
hahha
btw . 
ku takkan lupa ini hari yaa . 






Tuesday, December 28, 2010

semua nie tuk aku yaa ?* jgn kata aku perasan pula

1 )              sory kwan...

sory sgt wei...
aq nk sgt jd kwan bek ang...
tp npe ang ktuk aq...
npe wei...
mmg la aq jhat...
tp aq ase niat aq sume bek...
aq x tau la npe hdup aq cmni...
aq dh give up dlam hdup...
juz psal ang...
kwan mmg pnting...
& ang mmg pnting sbg kwan aq...
aq x tau nk wt pe dh...
aq ase ngan cre syapkn dri ni dpat baiki blik pershbtan kte...
gpun ang dh de balak en skunk...
ps2 dy plak mmg dh lme knal ang...
dy lg pham prngai ang...
dlu ang x de balak...
bley la aq smbg relax2 ngan ang...
tp skunk aq ase bek x pyah dh la...
nt x psal2 plak skli lg aq rosakkn hdup ang...
aq mmg x ske keadaan skunk..sory 



2 ) aq x pham btul la ngan khidupn...bek sgt pun slah...jhat lg la slah...aq cye gler kt dy...bg smgt kt dy...tlong dy...tp aq hncurkn hdup dy rpenye...aq x sgka la smpai dy bley ktuk aq...aq x ase dy skjam 2...tp rpenye mmg dy kjam...aq mmg trase gler...x pe la...aq ase dy lg byak pglman dskiti cmni...dy pun dh lali dh aq ase...tp ni 1st time aq trase cmni...truk sgt ke aq ni...?????????????
December 24 at 5:08pm ·  · 

Monday, December 27, 2010

gmbar yg tepkse didelete .
ayuhh . kontroversi melanda d fb .
aduish .
pepe pon .
sweet lhh ckguu .

najwa & arip
asyek bgadoh je bile jmpe .
kahwen jelaa .
hha

qilah & aisyah
kawan time ponteng tuisyen dulu2 .
wahh .
dah besar2 dah koang .
nazrol , taufiq , arif
jejake pingitan kampung .
hhaa
*nazrol ; pemalu nmpaknye dlm fb bukan maen
*taufiq ; dh matang kau ea ? dlm fb mcm skola rendah
*arif ; hahha maken ramah lh

* rinduu korg ! ble lgy bole jmpe ? 
hope kite tak lost contact ! 
thanx sudi datang ritu . hhaa
reunion aku sendiri .


Friday, December 24, 2010

AKU TAK KEBOLUQ ?

" nk minx maaf la klo da slh phm kat ***sblum ni ea"
*btw . wey 
aku tak sngap bf hang lhh wey . tolglh faham .
aku pon ade bf aku sendiri yg tak terjge tuh .
wey . btw kau pnya bf tuh bukan hebat pun ,
aku nak tgkap leleh kat dya . 
wee~ tak kuase i .
u nie asal nak emo ?
wey prmpuan . 
stop it lhh . aku tak rapat mna pun nan blak hang tuh,
evenbalak hang tak penah nak lbey kan aku dri ang ,
alooloo . kesian balak hang .
pnya syg gilaa babi kat gf ,
gf dok tduh apapa ntah .
wey . 
aku nak tgas kan kat sini . 
BALAK HANG TUH .
TAK HEBAT MANA PUN .
SMPAI AKU NAK KEBULUQQ WEYY .


Thursday, December 23, 2010

sorie lhh kawan :(



* mcm nie lhh kawan . aku tak bole buat ape2 .just aku ase its better lhh tuk aku dah tak ape2 ah nan korg due . aku pun bukan kawan yg baek . korg ade rmai lagi kawan . sorie coz always troubling u alls .
its much more better . lastly . thanks for being my very good frens .
luve u guys . = )

Wednesday, December 22, 2010

PMR CANDIDATES should see this !



 gudluck to all form 3 batch 08 . especially for salakkians 
just pray yeah .
all of us . were praying for all of you !
MAJULAH PASIR SALAK UNTUK NEGARA  !
especially to ;
*niessa
*hanis nashuha 
*zaween 
*mia 
*nano
*ayuni 
luve u all !

Saturday, December 18, 2010

Mrsm ps - Memories of TunasSaintis2010

memori terbaek !

ehm , upset ?

*if ure reading my this , hope that you know ,
how much i love you as a fren lhh .
fine , aku thu kite tak serapat dulu ,
tp , kau dah laen bhai ,
sumpa ckap kau dah beubah, *ok everyone bole berubah , kan ?
takpe lhh , kau still kawan aku yg aku syg , k

Monday, December 13, 2010

INSOMNIA !

begini lhh rupanya ku , 
pabila semalamn tidak dapat tdur ,
mcm2 glaa gnguan datang malam tadi aku habaq kat  hang ,
dgnan SUPERB COCKROACH yg bterbangngan cmcm nak glaa ,
perut oh perot , tolglhh aku mntak satu je ,tolg hentikan PEMULASAN MELAMPAU MUU ,
Jjamban dah tak larat ak tgok mukaa yg sama je ,
aku pun tak larat ,
aku skng rasa mcm mayat yg tak bape nak hidupp ,
ARGHHH 

selamat yaa kelahiran muu


semoge pnjang umur ,
en hope kau hepy je cm dulu2,
rajen2 lhh jengok p.s ,
semuaa rnduu kau , BILEK KERAMAT ? hha 
masih ingat bagaimana kete diburuu ,
qmate 114 jugaa ,
sayang kau !

Sunday, December 12, 2010

alkisah si USTAZ MUDA , mcm pfft* (1st version )


"kat sini I nak perkenalkan diri I , tak byak , sikit je ,
you guys dga lh yek "
name pnuh I : USTAZ '##!@"
I dulu belaja kat sini U thu tak?  hebat tak I? :DEGREE IN SYARIAH &LAW IN UNIVERSITI MALAYA
(mesti U all ternganga kan dgar ?)
hobi : emm i suke lepak t.s usha2 awek , mntak umber then try ahh tackle

about I skit2, :

Employers
  • ustad
    Teacher · Aug 2010 to present · Kamunting
  • ustad
    Apr 2010 to present · Taiping, Perak

Grad School

College

Philosophy

Religious ViewsMuslim - Sunni

Political Viewstengok dlu kot...

Favorite Quotesbila ajal ku akan sampai....

Basic Information

About Sorei want go....never go back forever...4 rest 4ever never wake up...meaning..dead..i hate my live...

usaly hapy anywhere any time

Interested InMen

Relationship StatusIt's Complicated



*JANGAN KETINGALA VERSI SETERUSNYA , (PEMBONGKARAN )

Thursday, December 9, 2010

dunkin donuts @ big apple ?






CRUSH ON  DONUT !!
AKU NaK KATE GILE ,
NTAH LHH ,
TAPI PELIK KAN ,TASTE AKU ?
TAPI NAK BUAT MCMNAA ,
INI YG BERKENAN DI HATI  yauwwww ........
KEPADE YG GANTENG DILUAR SANE ,
JGN FRUST !

Lenka- The Show (With Lyrics)


 * let just enjoy the show ,
 macam perasaan aku ,
aku nak gmbarin dgn lagu nie ,

Wednesday, December 8, 2010

demam pelajar mrsm semalaysia


LEMAS !
dengan semua pertanyaan ngong ;
a : result ?
aku : 3.12 lhh 
a : kire ok lhh tuh atas 3.0 
aku : biase2 
b : result bape ?
aku :3.12 
*btw dalam seharian dalam 1900 soalan yg same menyinggah ,
kalau 4.0 takpe jugak ,
nilah demam dak2 mrsm kalau cuti sem ,
nilahh yg ditungu ,
mcm tgu bulan jatoh ke riba,
pas2 ade yg frust , hepy , glaa 
mcmm2 ,

Sunday, December 5, 2010

ape masaalahnye ?

aku respect kau , kau memang genius ,pandai tahap profesor punya , akhlak baik ,alim ulamak , bole jadik ustaz lhh senang cakap ,tapi kalau kau asyek dok mengata orang sane sini macam kau je yg perfect kat dunie nie ,aku rase baek kau tapayah nak jdik baik ,tapi hati tahap babeng punya tak puas hati,semua orang buat tak kene ,kau perfect ke ? kau tadek buat salah ke ? kau ta pnah buat bende tuh ke ? kawan kau tak pna buat ke ? femely kau ta pna buat/ , mybe kau nie lahir2 mang dah baik kan ? tapi setakat ape yg aku thu , kau pun bkan dari dulu macam nie ,dulu jahat gak ,pnah buat ape yg aku buat sekarang , tapayah lhh nak lupe ape kau pnah buat , maybe kite ta ptot ungkit bilaa kau dah baek kan ? tapi kau TAK LAYAK nak direspect , semua kerana hati kau yg busuk , kau nampak baek dpan org , tapi dalaman kau ? wey ,aku tak thu lhh ape masalah kau , jgan lh msok cmpor hidup aku , aku tak kisah kalau kau setakat amek thu ,aku bnarkan , tapi bila maken lama kau maken lh nak mengomen2 diri aku yg tak seberapa , aku thu aku mcamana , kau tak pnah thu ! kau tak pyah lhh nak buat yg kau thu semua pasal diri aku ,
ok fine ! kau nak ubah aku ? dgan care mcam tuh , bia aku terasa? , sakit hati? , kutuk belakang aku? , perli2 aku ?kutuk kgkawan aku ? eh kau tak pyah ckap org lhh wey ! karang kalau kne kat diri kau .baru padan muka! what goes around come around  k ? aku fikir aku masih hormat kau ,aku tak melawan kau , kau lagy bgos dari aku sume2 ,aku thu kau tak mcam aku , kau tak berkawan mcmana aku berkawan , tapi itu pilihan ak, bkan dgn care kau tuh aku akan berubah , BOLE JLAN LHH  ,
kau pnah thu pasal aku ? setakat thu mcm tuh je ? kau thu ape
btw , kau tgok lh pasnie , aku tak pnah nak kutuk kau pun ,kau bkan maen blakang aku en , hha  its ok , dalam hati aku tadek secebis pun rase hormat dah kat kau ! thans a lot , sbub BERJAYA sedarkan aku !
hha



       *pesanan wat kau ; WHAT GOES AROUND COMES AROUND
                                   ;KATE KAT ORG , NANTI KAT KITE GAK KNE
                                   ; JGAN INGAT KITE JE PALG BTOL DALAM DUNIE NIE
                                   ;ILMU KAU ? ORG TAK PNDANG KALAU KAU PNYE HATI BSUK

needed privacy ?

*needed privacy ?
JUST BLOCKING THAT PERSON AND DELETE THEM FROM YOUR FB !
                        

Wednesday, December 1, 2010

penyudah versi ,

si kawan dah thu aku ckap pasal dya , si kawan terasa bsalah glaa babeng ,
si kawan ingat aku marah glaa babeng punya ,
si kawan ingat aku merajuk ,
si kawan sedeh ,
si kawan sedar ,
aku tak thu nak ckap apa ,
aku pula rasa bersalah glaa bbeng , mngadu d blog , maluu
segan bodo , rase nak ltak muka dalam lubang tikus ,
yg aku mengada nak tuls kat sini kan ,
sukaa ahti aku lhh ,
blog aku ,
nak mengata ke ,sape makan cili terasa lhh pedasnye , rite ?
ntah lhh wey ,
its doesnt changes anything ,
wether u realise bout it or not ,
i just hope that ; u appreciate your friend
                       ; sumtimes thinks bout her feeling
                       ; dun keep hurting your friend ,
thats all i thinks , even kau dahh thu aku ckap pasal kau ,
aku takkan pnah sesekali mengakui nyaa ,
segan glaa , hope kau blaja dri hidup nie ,
apeape pon lets just forget bout this , after this theres no more couple @ kawan version II ,
apapa pun kau ,aku stillkawan kau ,
kau pun baek dgan aku , aku pon ok je dgan kau , so
tadek ape sgat lh bende nie ,
  * pehal aku pla nak terasakan ?
     aku kne terima kawan aku mcmana ,
     mgken aku rase kawan penting , tp by that time , mybe bile nanti aku plaa jdik macam kau ,
     who knows rite >  
    
  

Sunday, November 28, 2010

my growth ?

semasa d rumah arwah mak tue ,1 thon lbey :
comel g;laa ?
da besar sikit tp tak besa mane pon ,
rndu glaa time nie ,

dah besa skit ,
6 taon : tadika kemas ,
 form 3 ,
graduation day ,










*see any changes ?
i dun think so ,
the size is not the same ,
but 
still got a stunned growth !
hha
btw , its ok ,
im happy with myself now ,
hhe


Saturday, November 27, 2010

COUPLE @ KAWAN ?

 huh
da mcm apa dah ,
manaa nta pergi ,
aku dok crek jaa,
kejap ada kejap mghilang ,
lau susa bru mnjelma crik aku ,
* kalau kau ada masalah je kau dtg cari ak ,
but just sekali mintak kau pkir ,anggap aku kwan ,bkan pergune kan aku ,
aku rase decision yg aku buat last week adalh yg trbaik ,
tok kau sedar dri skit ,
bilaa aku dah tadak na dga sume permasalahan kau ,
aku ade ke tadek ke same je  ,
jangan kau terasa pla aku ckap nie  ,
KAWAN / KEKASIH ?
aku akan plih kawan ,
*tp kau ta sdar yg kawan lagi penting ,
my life is effected bcause of you ,
i hear you advise ,
although your advise seems to make my life suck than before ,
but i thinks ,
that you are my friend ,
i take it ,
*sumtimes i feel like there is sumthings in your heart ,
i dun know what it is ,
but ,
sumtimes your advise bring me to hell ,
macam kau ade udang sebalik batu ,
i cant get it ,
*i realise sumtimes i also bgy advise yg merosakn hbungan kau ,
tp itu knyataan hidup ,
kau tanak susa kau ikot lhh ,
aku lebihkan kau dri bf aku ,
tp kau ?
*kite pyaa situasi yg samaa ,
tp kau ?
huh , lpas nie aku maleh crik kau ,
kau hiduplhh pndai2 kau sndiri ,

Friday, November 26, 2010

di dada langit magenta ,




bila hati sudah mati 
bila hati kematu,berbatu ,
bila eguran dibalas nista ,
astagfirullah al a'zim
berapa kali mama sudah pesan,
kalian rebung ,
sebelum buluh ,
dilentur lentur ,
berlembut berpakasa ,
bekasnya terkesan ke akhir hayat  ,
kasihan buluh ,
berkeras berpaksa ,
payah berbekas 
,tidak meleding ,
patahnya beserpih -serpih......









*ehm , cerpen nie really meninggalkan kesan yg mndalam
hasil tecer mardziah ,
legacy 2008 ,
kepade yg terase ,
memang cerpen nie ditujukan ,
menusuk dalam jiwe sape yg tertuju ,
thanx tecer for making such a really good treasure for us ,
we really appreciate it


think by yourself ,

wei tak pyah lhh slu susa en org ,
mmglh kawan ,
tp , kalau kwan mesti pki sal kawan ,
thu lhh dah biase hdup seng ,
tp jgn biase en dri susah en org laen ,
THINK BY YOURSELF ,
mane org ta marah ,
ta berapi ,
lau asyek susah en org ,
mang ade hati yg baek nak tog,
tp jgn lhh suke amek ksmpatan ,
pki gak pasal org sekelling ,
asyek nak MANIPULATED kgkawan ,

BERAT BADAN BERMASAALAH !

berat semasa ,
agak berat ,
sgat berat ,

masalahh nya bgaimanaa ?

Thursday, November 25, 2010

syasya ouh syasya

this is syasya ,
thats im always talk about ,
really miss her , 
SYASYA COME BACK HERE !

GET LOST WITH ALL THIS THINGS !

                                             last things he gave to me ,
                                                         when he come back to p.s in june ,

1st things he gave to me ,
when my burstday in form 2 ,
all this stuff ,
BLERK !
in my bursday in f4 ,
huarghhh !
throw all this SILLY things ,
BUEK ,

Tuesday, November 23, 2010

BUDAK AJAIB ;

bdak nie ,bkan na kate lhh ,
pandai glaa flirting ,
glaa babeng lhh ,
ak ta pna jmpe dak mcmni,
bru 2 thun ,
mcmna lhh dya bsaq nnti,
dah mukaa mcm alif aziz ,
anak sedare ,anak sedra ak

sireh pulang ke ganggang

huh ? merenung naseb , out for few days ,
going back to kluang ,it has been6 years im not here ,
missing sumthings that is really valueable, 
place where im used to throw al my waste ,
miss that memories ,
although their granma had gone ,
but they all still happening  and cheerfull ,
really long journey ,
everyone tired and stress ,

Thursday, November 18, 2010

"FARIMZUAN RAMJAN"

CIK TELAH  MMBUAT PGGILAN TERHADAP NOMBOR MAUT .
SELAMAT MENERIMA  SEKSA YG MEMERITKAN ,
arghhh , siape dye nie ,
menakutkan nye ,
sumpa seram glaa ,
wey , dye nie bia btoi dak henry gurney ,
tp enn ,
ak muskil ,
mane dye thu ak nie prempuan ?
ak rase dye mang dak mktb aku ,
tp agak seram lhh ,
mcamane nie ?
should i proceed to text him ?
or just delete that number ?

Wednesday, November 17, 2010

NITEMARES(ma fre wordss) ,

 kau lupe kan lh dye , byak sgat ke jase dye
jhat gak en ak nie ,bkan na hasut ,
ang prlu lpe en dye ,bub ang slu cter kat aku sal ksdihan ang ,
 ak mrah gak dye wat cm2 ,
tp kau kwan ak, dye pon same ,
ehmm , btol jgak lhh ,
bole diterime lh !
ACCEPTABLE!

TERKADANG KAU MENYESAL ,

huarghh !
 bgon2 ja ase na mampos dahh ,
da ahh sakit prot dri smalm agy ,
1st time kot tido atas soang2 ,
keje glaa btoi ,
nie sume pasai nak on9 pye pasai ,
sejak ble ak pndai on9 mlm2 nie pon ak tataw lhh ,
parah lhh,
apesal ak ngaku plak ?
disgusting glaa aku ,
tu ah pasai ,tmsok dlam khidupan DOTTIE (idup dlam fntasi)
adoy !
bdoh glaa ak ,
kan da tmasok blek ,
macmane nie ,
mang kerje glee babng pyaa aku nie ,
btw kwan ak soang tuh ,
da BREAK ,
huh ?
tgok lhh dye strong enouh to fight it or not ,
pe2 pon idop kau ,kau kne tntu en,bkan org laen
lau ta nti nyesal tak sudah ,
bkan ak mghasut ,
but teveryone can see it lhh , 
just tanak ckap je,
ehmm pe2 pon gdluck lhh "mang ase khilgan ,"
mule2 but learn 2 face it ,k

TROUBLE ! mati lhh ak

huh ,glaa ak
dah kntoi nan dye ak kutok dlam nie .
sb bek ak ta kne marah ,
ade plak dye kate dye ase cm artis ,
glaa btoi ,
bia lh ,
ade soang agy nie ,
adoi ,
pnin pala ak dahh ,dok kesian pya pasai ,
bole jdik glaa,
DOTTIE ,DOTTIE ,
lau tanak ckap tanak ,
jgn lhh dok pkse dri ,
jdik lh cm ak ,
seng . simple . ta pyah susa2 .
idop pon seronok glaa